15 May 2013

Bir Kadını Mutlu Etmeyi Bilmeli Bir Erkek [+15]




Gecenin ayazında sigarasından bir nefes daha çekti...
Başının tepesinde parmayan yıldızlara bakarak, dumanını savurdu rüzgara karşı.
Bundan çok değil, bir kaç yıl öncesini düşündü.
Nasıl da değişmişti hayatı.
Evlenmişti ikide çocuk sıkıştırmıştı şu bir kaç yıllık zamana..



Düşündü..
Keşke ozamanlar hırsla kalkmasaydı, biraz daha düşünseydi şu evlilik işini..

Belki ozaman en azından kendine saygı duyan, onu önemseyen biri ile evlenebilirdi.

Abisi evlenip yengesininde evde yaşamaya başlamasıyla zorlaşmıştı hayat Nigar için. Aslında böyle hayal etmemişti. Yengesiyle arkadaş, kardeş gibi geçinip gideceklerini hayal etmişti. Ama umduğu gbi olmadı.
Daha onların evliliği 1 yılı doldurmadan yengesi ipleri çoktan eline geçirmişti. Nigar hem gündüz çalışıyor hemde eve gelince temizlik yapıyordu. Dinlenmeye zaman bulamıyordu.
En ufak tartışmada, yengesi evde kaldığından bahsediyordu.
Ona karşı gelemesede, içten içe içerleniyordu. 27 yaşındaydı. Arkadaşları evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştı.
Gün geçtikçe psikolojisi bozuluyordu.
Ve günler böyle devam ederken işyerindeki arkadaşı Şule, kuzeninden bahsetti Nigara.
Zaten canına tak emişti Nigar'ın. Tamam dedi gelsinler görüşelim.

Kerim, çok sessiz sakin görünen bir tipti. İlk başta içi ısınmadı Nigar'ın ama o evden bir önce gitmek istiyordu. Tamam dedi ve evlilik hazırlıkları 5 ayda tamamlandı.

Her genç kız gibi onunda ilk gece için hayalleri vardı. Güzel düşlemişti gerdek gecesini.
Ama olmadı, ilk gece yanlış bir evlilik yaptığını anladı. Kocasının iktidarsızlığını ilk gece dayakla ödedi.
'Kadın olsaymışta erkeğini şevke getirseymiş'
Ama o daha kadın değil ki. Küçücük bir serçe kuş gibi korkudan titrerken nasıl koca bozuntusunu şevke getireceğini nerden bilsin ?

Bir kaç gece sonra nihayet oldu gerdek. Kerem nihayet şevke geldi yediği onca bal ve güçlendiricinin etkisiyle. Nigar hiç bir şey hissetmedi. Canı yandı ama ses çıkarmadı. Filmlerdeki gibi olur sanmıştı. Kadının her kendinden geçisinde onunda karnında kelebekler uçusuyordu ama bu sefer sadece midesi bulanmıştı. Demekki o sahneler sadece filmlerde olurdu.
Bir kaç akşam sonra ikinci şoku yaşadı Nigar.
Ogün hava sıcak diye çorba yapmamıştı. Kerem meğerse çorbasız sofraya oturmazmış. Özenle hazırlanan sofrayı, örtüsünden çekerek yerle bir etti. ' Bu ilk ve son olsun çorbasız sofra kurulmaz yoksa olacakları sen düşün ' diyede tehdit etti.
Nigar donup kaldı.
Ne yapmıştı, huzur bulmak, rahat etmek için evlenmişti, oysaki şuan dehennem hayatı yaşıyordu.

Günler böylece devam etti. Bir ömür sürecek, sürmek zorunda olduğu bir evlilikti bu. Boşanma ailesinde yoktu. Geri dönemezdi. bu yüzden ilk adımı atmaya başladı. Evliliğini güzelleştirmek için harekete geçmesi lazım diye düşündü.

Bir gece süslendi, yatağını gül yapraklarıyla süsledi, mumları yaktı geceliğini giyip, ışıkları kapattı ve televizyon izleyen Kerem'in yanına giderek onu kendince aşka davet etti. Tek istediği normal kadın gibi güzel bir gece yaşamak ve seksin hala zevk alınabilir bir eylem olduğuna inanmaktı.
Ama unuttuğu bir şey vardı. Kerem sadece kendi zevkini düşünen bir erkekti.
Önce ışıkları neden kapattığını sordu, sonra mumların evi yakabileceğini söyledi. En sonundada o orospu kıyafetini nereden bulduğunu sordu ve üstüne yürüdü.
O kıafetleri bohçasından çıkmıştı. Her yeni evli kadının olduğu gibi ama bunu söylemeye fırsat bulamadan hıçkırıklara boğuldu. Kocası o ağlarken hala konusuyordu : Nereden öğreniyrosun bunları başıma orospumu olacaksın ?
O sadece kocasıyla güzel dakika yaşamak isteyen bir kadındı. Ama bir erkeğin bukadar geri kafalı olabileceğini hiç düşünmemişti.

Aylar geçti. Artık herşeyi oluruna bıraktı.
Üstelemiyordu. Kabul etmişti.
Bu devran böyle gidecekti.

Derken hamile kaldı, heveslendi. Belki değişirdi herşey.
Tüm dünyası çocuğu oldu.
Bebeği 1 yaşını doldurmadan ikinci oğluna hamile kaldı.
İstemiyordu ama kıyamadı o cana da.

Şimdi o çocuklar kocaman olup okula başladılar, Kerem aynı Kerem, gün geçtikçe dahada kıskanç, dahada hırçın. Çünkü artık oda farkına vardı. Karısına yetemiyor. Onu memnun edemiyor.

Haftada 1 kere sevişiyorlardı, daha doğrusu Kerem kendini tatmin ediyordu, yada ettiğini sanıyordu.
Boşaldıktan sonra ' içine girdim dimi ' diye karısına soran bir erkekten ne bekleniyorsa Nigar da onu bekliyordu bu adamdan işte.

Daldığı düşüncelerden uyandı. Sigarası elinde bitmişti. Durdu baktı tekrar yıldızlara ' belki, belki bende o filmdeki kadın gibi zevkl alabilirim bir gün ' diye söylendi. Sonra utandı bu durumdan ve kalkıp yatağına ilişti. Uykuya teslim olurken reglinin erken olduğu için şükretti.

Kadınları seksten soğutan en büyük oldu erkeklerin düşüncesiz hareketleridir. Ve ufacık bir jest, azıcık romantizm ve anlayış sahibi her erkek kadınını mutlu eder, kadınıda onu. Kerem sadece kendini tatminini düşüsen bir adamdı. Nigar ise 35 ne basmadan seksten soğuyan bir kadın. Bence Nigarın yaşadığı seks değil koca tecavüzü. Bir erkek kendi tatminini ön planda tuttuğu sürece bu kadına eziyet verir. Kadınların seksten uzak durmaları için evlenmeden önce yeterince baskı uygulanıyor zaten. Bari siz erkekler biraz duyarlı olunda, Nigar gibi kadınların güzel bir hayat sürmesi için kendinizden önce kadınınızı düşünün. Lütfen kadınlarınızında bir canı olduğunu ve onlarında zevk sonucu boşalabileceğini unutmayın.
Gerçek bir hayatın hikayeleşmiş halidir.
Biliyorum böyle hikayeler ayıplanır.
İster ayıplayın ister yuhalayın ama birinin bazı gerçekleri anlatması gerekiyor.
Bu anlatılan hikayede bir kadın terörüdür.

T.Bayhan
13052013-14052013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hadi ama sende anlat :)